VIZID ‐ susret dizajnera Javnih medijskih servisa

Od 14. do 16. Novembra u Novom Sadu, Studio M, održava se susret Dizajnera, kreatora vizuelnih identiteta Javnih medijskih servisa regiona. Nulti VIZID je prvi susret i ima za cilj da okupi stručnjake ‐ menadžere u medijima, producente, reditelje, art direktore, grafičke dizajnere i dizajnere pokretne grafike – i da stručnjaci razgovaraju o trenutnim pristupima u kreiranju, mogućim i realnim problemima i rešenjima, vizijama razvoja grafičkog dizajna i pokretne grafike u javnim medijskim servisima i brojnim drugim srodnim temama.

NULTI VIZID donosi:

prezentacije (prezentacije i projekcije vizuelnih identiteta medijskih kuća i medijskih sadržaja,  izložbe aktuelnih dizajnerskih projekata ),

panel diskusije (korporativni identitet javnih medijskih servisa, vizuelni standardi u televizijskim kućama u regionu; produkcija unutar ili van medijske kuće ‐ prednosti i nedostaci;  vizuelni identitet informativnog programa;  šta struka nudi, a šta se vidi na ekranu;  implementacija novih tehnologija u emitovanju pokretne televizijske grafike.

predavanja specijalnih gostiju (iskustva; trendovi u dizajnerskim rešenjima; nove vizije u oblasti vizuelnog identiteta…),

Učesnici VIZID-a su kuće iz Madjarske, Hrvatske, BIH, Slovenije, Srbije kao i specijalni gosti agencija FABRIKA BIH. Organizator, Radio Televizija Vojvodine, ovom prilikom poziva sve zainteresovane medijske stručnjake, umetnike, studente da prisustvuju nultom VIZID-u i ovaj susret učine tradicionalnim mestom okupljanja dobrog dizajna.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading