SAE Institute, Beograd i Deform Studio među prvih 100 škola na listi Animation Career Review

Sajt Animation Career Review je nedavno objavio listu 100 najboljih internacionalnih škola animacije za 2014-tu godinu na kojoj se nalaze i srpske škole za vizuelne efekte i animaciju SAE Institute, Beograd i Deform Studio. Listu možete videti ovde. Autor liste je Tom Fronczak.

SAE Institutu, Beograd i Deform Studiju čestitamo na 81 i 83. mestu i želimo da sledeće godine zauzmu još bolje pozicije na toj listi. Ovom prilikom pozivamo i ostale VFX škole i centre u Srbiji i regionu da se pridruže u trci za prvo mesto na Animation Career Review listi.

2014 Top 100 International Animation Schools - Animation Career Review
2014 Top 100 International Animation Schools – Animation Career Review

Sa 56 institucija u 24 zemlje SAE Institut je danas najveća obrazovna mreža u oblasti kreativnih medija. U Beogradu SAE Institut ima pun program akademskih studija u partnerstvu sa Midlseks univerzitetom iz Londona, program jednogodišnjih studija sa diplomom SAE Instituta, ali i brojne sertifikovane kurseve za profesionalno usavršavanje. Na SAE Institutu u Beogradu radi se u malim grupama, mentorski, uz individualni rad u profesionalnim studijima, na najsavremenijoj opremi i softveru, po istom programu po kome su obrazovani najuspešniji producenti, animatori, montažeri, filmski umetnici. Posetite sajt SAE Instituta za više informacija:

SAE Institut Beograd

Škola Deform Studija je počela sa radom u januaru 2012-te i bavi obukom novih kadrova za rad u 3D-u, od osnova do specijalizovanijih kurseva određenih CG aspekata. Predavači u školi su sertifikovani Autodesk Maya instruktori. Više informacija o školi i Deform Studiju možete naći na sledećim linkovima:

Deform Studio, Deform Škola Kompjuterske animacije, PDF brošura škole

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: