SAE Institute, Beograd i Deform Studio među prvih 100 škola na listi Animation Career Review

Sajt Animation Career Review je nedavno objavio listu 100 najboljih internacionalnih škola animacije za 2014-tu godinu na kojoj se nalaze i srpske škole za vizuelne efekte i animaciju SAE Institute, Beograd i Deform Studio. Listu možete videti ovde. Autor liste je Tom Fronczak.

SAE Institutu, Beograd i Deform Studiju čestitamo na 81 i 83. mestu i želimo da sledeće godine zauzmu još bolje pozicije na toj listi. Ovom prilikom pozivamo i ostale VFX škole i centre u Srbiji i regionu da se pridruže u trci za prvo mesto na Animation Career Review listi.

2014 Top 100 International Animation Schools - Animation Career Review
2014 Top 100 International Animation Schools – Animation Career Review

Sa 56 institucija u 24 zemlje SAE Institut je danas najveća obrazovna mreža u oblasti kreativnih medija. U Beogradu SAE Institut ima pun program akademskih studija u partnerstvu sa Midlseks univerzitetom iz Londona, program jednogodišnjih studija sa diplomom SAE Instituta, ali i brojne sertifikovane kurseve za profesionalno usavršavanje. Na SAE Institutu u Beogradu radi se u malim grupama, mentorski, uz individualni rad u profesionalnim studijima, na najsavremenijoj opremi i softveru, po istom programu po kome su obrazovani najuspešniji producenti, animatori, montažeri, filmski umetnici. Posetite sajt SAE Instituta za više informacija:

SAE Institut Beograd

Škola Deform Studija je počela sa radom u januaru 2012-te i bavi obukom novih kadrova za rad u 3D-u, od osnova do specijalizovanijih kurseva određenih CG aspekata. Predavači u školi su sertifikovani Autodesk Maya instruktori. Više informacija o školi i Deform Studiju možete naći na sledećim linkovima:

Deform Studio, Deform Škola Kompjuterske animacije, PDF brošura škole

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading