Besplatna radionica 3D animacije

Besplatna IT interaktivna radionica 3D animacije održaće se u subotu 14. juna, od 13h do 17h, u prostorijama Kancelarije za mlade (Obrenovićeva 31).

Zainteresovani se za učešće mogu prijaviti putem mejla office@bauk.rs. Potrebno je poslati ime i pezime, godinu rođenja, zanimanje (učenik, student, zaposleni) i kontakt telefon. Broj mesta ograničen. 

Kroz praktične primere učesnici radionice moći će da vide kako izgleda i kako se pravi 3D animacija skeniranje i obrada modela . Takođe, polaznici radionice moći će više da čuju i o primeni 3D animacije u izradi reklama, video igrica, televizijskoj i web produkciji.

O 3D animaciji i multimediji govoriće predavači sa Elektronskog fakulteta u Nišu, sa grupe za Multimedijalne tehnologije, dr Goran Jovanović, vanredni profesor i dipl. inž. Nikola Stojanović, nastavnik veština na kome se i nalazi grupa.

S obzirom na veliku potražnju za stručnjacima iz ove oblasti i ekspanziju novih dostignuća u IT svetu na radionici će biti predstavljene i mogućnosti apliciranja za poslove online. Od koristi će svakako biti i saveti i primeri iz prakse o tome gde i kako aplicirati za poslove u IT sektoru?

IT DAN deo je zvaničnog programa Dana Univerziteta u Nišu a program realizuje organizacija BAUK u saradnji sa Univerzitetom u Nišu, Elektronskim fakultetom modul Elektronika/Multimedijalne tehnologije i Kancelarijom za mlade Grada Niša.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: