Besplatna radionica 3D animacije

Besplatna IT interaktivna radionica 3D animacije održaće se u subotu 14. juna, od 13h do 17h, u prostorijama Kancelarije za mlade (Obrenovićeva 31).

Zainteresovani se za učešće mogu prijaviti putem mejla office@bauk.rs. Potrebno je poslati ime i pezime, godinu rođenja, zanimanje (učenik, student, zaposleni) i kontakt telefon. Broj mesta ograničen. 

Kroz praktične primere učesnici radionice moći će da vide kako izgleda i kako se pravi 3D animacija skeniranje i obrada modela . Takođe, polaznici radionice moći će više da čuju i o primeni 3D animacije u izradi reklama, video igrica, televizijskoj i web produkciji.

O 3D animaciji i multimediji govoriće predavači sa Elektronskog fakulteta u Nišu, sa grupe za Multimedijalne tehnologije, dr Goran Jovanović, vanredni profesor i dipl. inž. Nikola Stojanović, nastavnik veština na kome se i nalazi grupa.

S obzirom na veliku potražnju za stručnjacima iz ove oblasti i ekspanziju novih dostignuća u IT svetu na radionici će biti predstavljene i mogućnosti apliciranja za poslove online. Od koristi će svakako biti i saveti i primeri iz prakse o tome gde i kako aplicirati za poslove u IT sektoru?

IT DAN deo je zvaničnog programa Dana Univerziteta u Nišu a program realizuje organizacija BAUK u saradnji sa Univerzitetom u Nišu, Elektronskim fakultetom modul Elektronika/Multimedijalne tehnologije i Kancelarijom za mlade Grada Niša.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading