NORDEUS NAJAVLJUJE ČETVRTI VELIKI HACKATHON GAME JAM

Poziv svim ambicioznim kreatorima igara na izazovno natjecanje

Beograd, Srbija – 24. listopada 2014. – Najveći regionalni game developer i izdavač Nordeus nastavlja svoj uzbudljivi i izazovan serijal natjecanja u razvoju video igara, poznat pod imenom Nordeus Hackathon koji će se održati 13. prosinca 2014. u prostorijama studija samog organizatora u Beogradu.IMG_1288

Nordues Hackathon se kroz godine formirao u najrelevantnije natjecanje ovevrste kako u regiji tako i u ovom dijelu Europe. Od timova se očekuje da se naoružaju znanjem, kreativnošću i snalažljivošću jer će ovo izazovno 24 satno natjecanje tražiti od njih dapruže ono najbolje od sebe, ali i da se dobro zabave tijekom njegova trajanja.

IMG_1216IMG_1331

“Ove godine očekujemo mnogo svježih ideja i zanimljivih pristupa razvoju video igara, ali prvenstveno nam je cilj da unutar 24 sata trajanja Nordeus Hackathona dobijemo interesantne proizvode na koje svi zajedno možemo biti ponosni.”

Milan Đukić, PR manager, Nordeus

Prijave za Nordeus Hackathon 4 otvorene su i mogu se obaviti isključivo putem službene internet stranice natjecanja na http://www.nordeushackathon.com

Nakon prijave natjecatelji prolaze kroz selekcijski proces od strane stručnog tima Nordeusa, njihovog HR-a, developera i dizajnera kako bi detektirali sve talente svakog prijavljenog tima te za samo finalno natjecanje izabrali najbolje. Rok za prijave je 24. studeni 2104.

 

IMG_2045IMG_1380

Ovogodišnje izdanje Nordeus Hackathona osim po izvanrednoj konkurenciji ističe se i rekordnim fondom nagrada u vrijednosti od čak 10.000 EUR. Odabranim timovima Nordeus pokriva sve troškove puta i smještaja u Beogradu te im tijekom samog natjecanja osigurava svu potrebnu opremu i softver na lokaciji održavanja Hackathona.

 

IMG_2033Iako su za sve pobjednike osigurane vrijedne nagrade, pravi cilj Hackathona je da timovi pokažu znanje, inovativnost, zanimljive ideje kao i sposobnost rada pod pritiskom te u realnom poslovnom okruženju. Pored toga, globalni zadatak Hackathona je pokazati kako u našoj regiji postoje iznimno talentirani programeri i dizajneri koji ničime ne zaostaju za konkurencijom širom svijeta.

Za sve dodatne informacije i upite možete se obratiti na hackathon@nordeus.com.

 

O NORDEUSU

Nordeus je izdavač i razvojni studio igre Top Eleven – Be a Football Manager, najpopularnije online sportske igre na svijetu. Radi se ujedno o najuspješnijem game development studiju u regiji i ovom djelu Europe čiji centralni studio se nalazi u Beogradu, Srbija. Više o Nordeusu potražite na www.nordeus.com ili u članku VFXSerbia.com

IMG_1454

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: