Predstavljamo mlade talente – Stefan Zaluckij

stefan

Stefan Zaluckij (15) živi u Bačkom Gradištu gde pohađa prvu godinu gimnazije na društveno-jezičkom smeru. Pažnju nam je privukao svojim kanalom na YouTube, pošto je naziv veoma sličan našem sajtu. Kada smo pogledali njegove radove bili smo oduševljeni da u Srbiji postoje mladi naraštaji koji se već od osnovne škole bave filmom i VFX-om. I upravo pre 3 godine Stefan je započeo svoje putovanje kroz svet filma, ali pre toga je pokazao interesovanje za fotografiju kojom se i dan danas bavi.


Stefanovi filmovi su akcioni i inspirisni su igricama poput Call of Duty, ali i holivudskim filmovima poput Nemoguće misije. Pored filmova na svom YouTube kanalu objavljuje tutorijale za igrice i programe.

Sve ovo Stefan ne bi postigao da nema podršku svoje porodice i drugova, koji su mu i glumci u filmovima. S drugovima smišlja radnje filmova i razrađuje scene, mada Stefan priznaje da i ako ima scenario za filmove dosta improvizuju na snimanju gde se po potrebi neki od drugova nađu i iza kamere kako bi pomogli Stefanu u realizaciji.

Na naše pitanje šta planira da upiše posle srednje škole, Stefan je odgovorio da bi voleo da nastavi svoje usavršavanje u oblasti filma na nekim od škola (fakulteta) gde se proučava produkcija filmova.

Jedan od najnovijih kratkih filmova ove naše mlade i veoma talentovane ekipe zove se The Suitcase 2015 i možete ga pogledati na sledećem linku.

Uloge: Luka Lončarski, Marko Lončarski, Nikola Zaluckij, Perun Mandić, Tibor Farkas

Stefanu želimo puno uspeha u daljem istraživanju sveta filma i VFX-a, a svim mladim umetnicima predlažemo da krenu Stefanovim koracima.

Više informacija o Stefanu i njegovim filmovima možete naći na njegovom YouTube kanalu kao i Fejsbuk stranici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: