SAE FILM 2016. – Premijera diplomskih filmova

U nedelju 21. Februara od 19 časova u Velikoj Sali Dom omladine Beograda, premijerno će biti prikazani diplomski filmovi studenata SAE Instituta. Sa 56 institucija u 24 zemlje SAE Institut je danas najveća obrazovna mreža u oblasti kreativnih medija. Na smeru za Digitalnu Filmsku Produkciju obrazuju se budući producenti, režiseri, snimatelji i montažeri.

Ulaz je slobodan, a prijave obavezne, preko linka:https://belgrade.sae.edu/rs/form/3118

Filmovi koji će biti prikazani su:

Mimi Vlaović – Pobednik ostaje pobednik

Junak iz stripa, vladar munja i gromova, Morg, u jednom od okršaja sa svojim večitim rivalom slučajno upada u čarobni portal koji ga vodi do sveta njegovog kreatora – Beograd.

Alex Tselekidis – Bogdan Jovanović, ulica sećanja i snova

Sedamdesetogodišnjak preispituje svoj život kroz put u prošlost. On je čovek sa neobičnim hobijem koji kroz specijalni odnos sa automobilima oživljava prošlost koja utiče na sadašnjost.

Fatih Yucel Koroglu – Good night

Poslednja noć pred raskid veze. Dve osobe šetaju tankom linijom između ljubavi i ponosa. Nakon što je osetio parfem drugog muškarca na njoj on se pita da li da ostane sa njom ili ode. Ali pitanje je šta će se desiti na kraju.

Milena Cvetkovska – SOS – web serija, epizoda 1 i 2

Grupa prijatelja živi u iznajmljenom stanu. Kada jednog od njih maltretira mafija, drugovi su spremni da idu na sve ili ništa, svi za jednog, jedan za sve.

Vidimo se 21. februara u 19h u Domu omladine Beograda.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading