Scorn – srpska horor video igra

Srpski razvojni tim Ebb software je započeo Steam Greenlight kampanju za svoju igru Scorn koja će izaći za PC platformu u 2017. godini. Scorn je igra koja vas vodi kroz sluzavi, organski svet gde užasi vrebaju na svakom koraku.

Novi trejler na najbolji način dočarava atmosferu u kojoj ćete se naći igrajući Scorn.

Razvojni tim možete podržati glasanjem da se ova igra nađe u prodaji na Steamu na ovom linku.

Scorn je igra koja se igra iz prvog lica i koja kombinuje pucanje i rešavanje zagonetki, gde i sama okolina i stvorenja koja susrećete na svom putu utiču na vaš napredak. Ali to ne znači da će svaki stanovnik ovog košmarnog sveta želeti da vas povredi – većini je svejedno šta će se s vama desiti.

Scorn 8 Scorn 7 Scorn 6 Scorn 5

Celokupna priča se odvija u samoj igri, ne postoje umetnute cinematic scene koje bi vam odvraćale pažnju od ovog živog sveta u kome se nalazite. Ali obratite pažnju, igra vam neće pokazati blagonaklonost ako promašite neki bitan element. Sve ima svoj razlog i svoju svrhu, na vama je samo da ih razumete.

„Pokušavamo da napravimo nešto što će biti tako uznemirujuće da će vas naterati da razmišljate o igri dugo pošto je budete završili“ kažu iz Ebb Softwarea.

Scorn 4 Scorn 3 Scorn 2 Scorn 1

Kako bi se izborili sa masivnim svetom Scorna i kako bi se igra što pre našla u rukama igrača Ebb Software je odlučio da je podeli na dva dela a prvi, nazvan „Dasein“, stiže 2017. godine. Više informacija o igri možete naći i na sajtu http://www.scorn-game.com/

Ebb software je tim od 10 članova iz Beograda koji sada prvi put rade na zajedničkom proizvodu. Muziku za igru potpisuje poznati domaći umetnik Đorđe Miljenović – Wikluh Sky.

07 05 04 02x

08 06 03 02


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: