Portfolio review sa Harvijem Budnom u Beogradu

U petak, 4. avgusta, od 18h, Eipix Academy organizuje portfolio review sa Harvijem Bundom (Harvey Nazareno Bunda) u prostorijama kompanije Eipix Entertainment u Beogradu (Teodora Drajzera 27).

Portfolio review koncept podrazumeva pregledanje radova i diskutovanje o njima, a događaj je namenjen kako onima koji tek ulaze u industriju digitalne ilustracije, tako i iskusnim digitalnim umetnicima.

Eipix Academy 2

Posetioci događaja će imati priliku da upoznaju Harvija Bundu, Corel Painter mastera, digitalnog ilustratora i strip crtača sa višedecenijskim iskustvom u kompanijama kao što su Marvel Heroclix, Mattel, Lucasfilm i Eipix Entertainment. Osim toga, Harvi se aktivno bavi edukacijom, a trenutno vodi kurs Dizajn karaktera u okviru Eipix Academy programa.

Harvi će pogledati radove posetilaca i kroz kritike, savete i ukazivanje na standarde kreativne industrije pokušaće da pomogne mladim digitalnim umetnicima da razviju svoj talenat, unaprede veštine, ali i prezentaciju svojih radova budućim poslodavcima. Osim toga, portfolio review je i jedinstvena prilika za otkrivanje talenata i ostvarivanje profesionalnih kontakata.

NAPOMENA: U slučaju da nemaju pripremljen portfolio, posetioci radove mogu doneti u bilo kom obliku.

Događaj će biti održan na engleskom jeziku.

Ulaz je slobodan, a prijave su obavezne. Prijavite se slanjem imena, prezimena i broja telefona na info@eipixacademy.com.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading