Master Class Andrew Lowell-a – Fundamentals of FX in Production

Crater VFX Training Center, Film In Serbia i VFX Serbia vas sa zadovoljstvom pozivaju na otvoreni Master Class Andrew Lowell-a – Fundamentals of FX in Production.

Naglasak predavanja je na jedinstvenoj ulozi koju efekti imaju na filmu i u drugim oblastima: prikupljanju referenci za prirodne fenomene, proceduralizmu / low level metodologiji softvera i pokretu kroz simulaciju. Vizuelni efekti testirani kroz vreme na filmu biće upoređeni sa savremenim procesom rada i digitalnim FX postavkama, uz kratka objašnjenja. Poslednji deo predavanja je namenjen odgovorima na pitanja iz publike, sa ciljem što boljeg povezivanja publike sa iskustvom predavača u ovoj oblasti.



VREME: 17h, 60 minuta
DATUM: 11. novembar 2017.
LOKACIJA: Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, pozorišna scena Mata Milošević

Predavanje je na engleskom jeziku.

BESPLATNA REGISTRACIJA: https://goo.gl/VvRHYA

Andrew Lowell je trenutno šef FX katedre i glavni instruktor u školi vizuelnih efekata Lost Boys Studios u Vankuveru koji je svoje bogato iskustvo stekao u radu na efektima za film u studijima Rhythm and Hues, Ring of Fire, CIS Vancouver, Animal Logic i Digital Domain. Pored toga, predavao je na koledžu 3D grafiku, držao kurseve za SideFX, FXPHD, CG Masters…

Autor je knjige o muzici i animaciji u programu Houdini. Bavi se izučavanjem interakcije vizuelne i zvučne percepcije. Houdini je njegova primarna aplikacija zbog audio alata i jedinstvenih mogućnosti u vizuelnim efektima.

Linkedin profil: https://www.linkedin.com/in/andrewlowelloproductions/

Intervju koji je dao za naš portal VFX Serbia pročitajte ovde: https://vfxserbia.com/2017/09/27/interview-with-andrew-lowell/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading