Prvi Hyper-Reality hakaton na svetu sa nagradnim fondom od 3.500 funti

Četvrtog vikenda u martu, u saradnji sa Britanskim savetom i Bristol VR labom, po prvi put na svetu organizovaće se Hyper Reality hakaton sa ciljem da vidimo koliko je stvarna virtuelna realnost i istražimo razlike između stvarnosti, virtuelne i hiper-realnosti. Želimo da proširimo mogućnosti VR okruženja, percepcije “virtuelnog” pojedinca i iskustvene alate u hiperrealnosti.

Hakaton će trajati 48 sati i osam timova će imati priliku da stvori najkreativnije rešenje i osvoji ukupni nagradni fond u vrednosti od 3.500 funti. Osim novčanih vaučera, svi učesnici imaće jedinstvenu priliku da upoznaju sjajne kreativce koji rade u VR industriji, ne samo Srbije već i Britanije i celog sveta.

Prijave

Prijave su otvorene kako za pojedince, tako i za timove, i to putem sledeće forme, a otvorene su do 16. marta. Za 20. mart planirana je pripremna radionica, na kojoj će se učesnici upoznati među sobom, sklopiti timovi, upoznati se sa dostupnom tehnikom i svim upustvima u vezi sa predstojećim takmičenjem.

Rok za prijavljivanje je petak, 16. mart do 23:59h. Po zatvaranju prijava, svi učesnici će putem mejla biti obavešteni o narednim koracima.

Sam hakaton će trajati od 23. do 25. marta.

 

Više informacija: https://startit.rs/prvi-hyper-reality-hakaton-na-svetu-nagradni-fond-3-500-funti/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s