Far Learning edukacioni centar

 

Far Learning edukacioni centar je osnovan sa idejom da se olakša prelazak ambicioznim amaterima u tabor profesionalaca.
Trenutno u Srbiji postoji priličan broj firmi iz “push-button”segmenta koje nikako ne mogu da dođu do željenog broja zaposlenih, a sa druge strane tu je armija nezaposlenih koji znaju nešto da rade, ali nedovoljno da bi dobili pravi posao.

 

dejan

Ono što mi radimo u Far Learning edukacionom centru je organizovanje intenzivnih kurseva koji omogućavaju zainteresovanim polaznicima da za kratko vreme steknu potrebna znanja i upoznaju se sa procedurama po kojima se radi u firmama i samim tim nađu sebi posao. Ili pak da postanu funkcionalni freelancer-i. Da bi ostvarili svoju nameru angažovali smo najbolje predavače, formirali smo male grupe i obezbedili sve tehničke uslove. Sa polaznicima intenzivno održavamo kontakt i trudimo se da kriva učenja bude vrlo oštra.

 

felna

Trenutno u ponudi imamo osnovne i napredne kurseve koji se baziraju na Autodeskovim programima 3Ds Max i Maya, a u budućnosti planiramo i različita proširenja.
Takođe redovno organizujemo javne časove na kojima upoznajemo javnost sa tim šta i kako radimo.

nivo
Podršku nam pruža više domaćih firmi među kojima bih izdvojio Spring Onion Studio, zatim Eklisa Net, Eipix EntertainmentMad Head Games, Plain & Hill itd…

vanja

 

Ako želite da ostvarite svoje snove – potražite nas na www.farlearning.rs

farlearning-banner

1 comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: