Osmi Festival Srpskog Filma Fantastike U Beogradu

Osmo izdanje Festivala srpskog filma fantastike (FSFF) biće održano u Domu omladine Beograda od 16. do 19. oktobra, u organizaciji udruženja Mladi kadrovi iz Beograda i u partnerstvu sa Domom omladine. U takmičarskim i off programima biće prikazano pedesetak filmova iz Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, SAD, Kanade, Brazila, Rusije, Italije, Španije, Irske i Norveške, a 31. ostvarenje iz Srbije i zemalja bivše Jugoslavije nadmetaće se za festivalske nagrade Koskar i Piramida.

FESTIVALSKI TREJLER

U domaćoj takmičarskoj selekciji, za glavnu nagradu Koskar nadmetaće se 20 filmova, i to u kategorijama: najbolji film, najbolja filmska priča, najbolji vizuelni efekti, specijalno dostignuće i najbolji film po oceni publike. Za Koskara za najbolji film sa područja bivše Jugoslavije, bez Srbije, nadmetaće se sedam filmova.

O dobitnicima Koskara odlučivaće žiri u sastavu: Dejan Nikolaj Kraljačić, scenarista i režiser(Kanada-Srbija), Milan Todorović, producent i režiser (Srbija) i Aleksa Gajić, strip-crtač i animator (Srbija).

Za više informacija posetite Facebook stranicu festivala.

FESTIVALSKI TREJLER IZ PROSLE GODINE

TREJLER ZA FESTIVALSKU TURNEJU

Program i sajt festivala

E-mail: serbianfantasyfilmfestival@gmail.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: