Staljingrad (2013) – Prvi Ruski IMAX 3D film – making of

Staljingrad (2013) je ruska ratna drama režirana od strane Fedora Bondarchuka. Ovo je prvi ruski film potpuno proizveden u IMAX 3D tehnologiji. U isto vreme, ovaj projekat je prvi ruski i ne-američki film proizveden u IMAX formatu. Film je izašao u septembru 2013 u Volgogradu u Rusiji. Bio je u konkurenciji najbolji strani film za Oskara 2014. , ali nije nominovan. Budžet za film je bio 30 miliona dolara.

Trailer:

Main Road|Post je studio za vizuelne efekte osnovan 2006. godine i nalazi se u Moskvi. Ovaj studio je nedavno objavio svoj showreel sa vizuelnim efektima za “Staljingrad” (2013). Tim Main Road|Post-a je takođe radio  vizuelne efekte za “The Admiral“, “Wanted“, “The Inhabited Island“, “The High Security Vacation” da bi nedavno završio rad na filmu “August.Eight“,  film Dzhanika Fayziyeva i počeo efekte za Staljingrad. CEO Studija – VFX supervisor Arman Yahin. CTO studija – Mikhail Lyossin.

Making of – Main Road|PostStaljingrad 2013

Making-of-Stalingrad-9 Making-of-Stalingrad-16 Making-of-Stalingrad-15 Making-of-Stalingrad-14 Making-of-Stalingrad-11Making-of-Stalingrad-4

Zvanični sajt filma: Staljingrad 2013

Studio: Main Road|Post

Izvor: CG Meetup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: