Staljingrad (2013) – Prvi Ruski IMAX 3D film – making of

Staljingrad (2013) je ruska ratna drama režirana od strane Fedora Bondarchuka. Ovo je prvi ruski film potpuno proizveden u IMAX 3D tehnologiji. U isto vreme, ovaj projekat je prvi ruski i ne-američki film proizveden u IMAX formatu. Film je izašao u septembru 2013 u Volgogradu u Rusiji. Bio je u konkurenciji najbolji strani film za Oskara 2014. , ali nije nominovan. Budžet za film je bio 30 miliona dolara.

Trailer:

Main Road|Post je studio za vizuelne efekte osnovan 2006. godine i nalazi se u Moskvi. Ovaj studio je nedavno objavio svoj showreel sa vizuelnim efektima za “Staljingrad” (2013). Tim Main Road|Post-a je takođe radio  vizuelne efekte za “The Admiral“, “Wanted“, “The Inhabited Island“, “The High Security Vacation” da bi nedavno završio rad na filmu “August.Eight“,  film Dzhanika Fayziyeva i počeo efekte za Staljingrad. CEO Studija – VFX supervisor Arman Yahin. CTO studija – Mikhail Lyossin.

Making of – Main Road|PostStaljingrad 2013

Making-of-Stalingrad-9 Making-of-Stalingrad-16 Making-of-Stalingrad-15 Making-of-Stalingrad-14 Making-of-Stalingrad-11Making-of-Stalingrad-4

Zvanični sajt filma: Staljingrad 2013

Studio: Main Road|Post

Izvor: CG Meetup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading