Savladajte 3D animaciju za samo 8 nedelja

Savladajte 3D tehniku za samo 8 nedelja

Kurs Maya- Fast Forward na SAE Institutu

MAYA_COURSE_ADVERT_TEXT0000

SAE Institut u Beogradu kreće sa posebnom serijom kurseva pod nazivom Fast Forward. To su kursevi na kojima je za kratko vreme moguće savladati veoma korisne programe iz oblasti kretivnih medija.

Prvi kurs iz serije Fast Forward kreće 7. oktobra. U pitanju je Maya- Fast Forward.

Ovaj kurs je idealan za početnike ili ljude koji imaju osnovno znanje u programu “Maya” ili nekom drugom 3D programu. Uz pomoć ovog kursa polaznici će moći da dobiju uvid u 3D produkciju i 3D tehnike i da stvore odličnu podlogu za nastavak na akademski program SAE Instituta. Kurs je namenjen i studentima tehničkih nauka, koji žele da usavrše svoje znanje i modernih programa danas.

Na kursu ćete naučiti: Maya korisnički interfejs i podešavanja projekta / Keyframe Animation – Bouncing Ball / Nelinearna animacija – kreiranje i kombinovanje klipova / Rad sa NURBS krivama i površinama / Poligoni, komponente, skrivene komponente i rešavanje problema / Bazično poligonalno modelovanje i odgovarajući alati / Poligonalno modelovanje jednostavnog karaktera / UV teksturisanje / Mudbox vajanje / Rendering / Osnove rigovanja / Human IK / Animiranje dvonožnih bića, ciklus hoda / Osvetljavanje i materijalizacija u Mental Ray-u / Nameštanje rendera / Hardversko teksturisanje – GPU / Teksturisanje za igre i prezentacije koncepta.

Link za prijavu: http://belgrade.sae.edu/en-gb/content/14272

Kontakt: belgrade@sae.edu

Datumi održavanja kursa: utorak i četvrtak od 18:00 do 21:00

Više o kursu i temama koje će se obraditi mogu se videti na sajtu SAE Instituta u Beogradu

sae_vfx_168x168

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading