The Foundry u Beogradu

Crater VFX Training Centar i ove godine, 19. marta između 13h i 18.30h, otvara svoja vrata svim zainteresovanim i kreativnim ljudima da saznaju šta se krije iza magičnih filmskih efekata.

Pripremili smo vrlo zanimljiv program za sve vas, počevši od radionice organskog modelovanja koju će voditi predavač naše škole Marina Vasić. Zatim ćete imati priliku da se upoznate sa profesijom compositing artiste u filmskoj industriji, kroz prezentaciju našeg prijatelja i kolege Marka Miličevića, Senior Digital Compositing artiste u Double Negative-u. Kao specijalan deo programa organizujemo sa kompanijom The Foundry i prvo zvanično okupljanje VFX korisnika u Srbiji, u okviru kog će Richi Paramo,creative specialist, održati Master Class na temu programa NUKE.

Zbog ograničenog broja mesta prijave slati na: school@craterstudio.com, a za prezentaciju kompanije the Foundry morate se posebno prijaviti preko linka https://www.thefoundry.co.uk/events/belgrade-registration/.

mesto: Crater VFX Training Center, Knićaninova 3, Beograd
Program:
13 – 15:30: RADIONICA
Tema: Evolucija sfere
Predavač: Marina Vasić, profesorka organskog modelovanja
Opis: Uvod u Zbrush u organskom modelovanju

15:45 – 16:45: PREZENTACIJA
Tema: Compositing kadrova na dugometražnom filmu
Predavač: Marko Mlićević, senior digital compositing artist
Opis: Upoznavanje sa profesijom (veštinom) compositinga kadrova na dugometražnim filmovima

16:45 – 18:30: SUSRET THE FOUNDRY KORISNIKA
Predavač: Richi Paramo, creative specialist
Opis: Novine i poboljšanja u novom NUKE 10 – Master Class; prezentacija rada na produkciji TV reklame klijenta koristeći NUKE STUDIO/NUKE X/NUKE kao okosnice post produkcijskog pipieline-a.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: