GameUp, 18. marta u Domu omladine Beograda

Upoznajte se sa domaćom industrijom video igara!

GameUp, događaj posvećen domaćim kreatorima video igara, održaće se 18. marta u Domu omladine Beograda

GameUp je pokrenut od strane Mad Head Games-a s namerom da promoviše i osnaži domaću game development zajednicu, a tokom dva prethodna izdanja okupio je 30 indie studija i više od 1500 posetilaca koji su imali priliku da slušaju 10 sati stručnih predavanja i upoznaju se sa radom domaćih gaming kompanija.

Treći GameUp održaće se 18. marta 2017. u Domu omladine Beograda od 12 do 20 časova.

Tokom osam sati, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa domaćom industrijom video igara kroz nekoliko programskih celina.

Indie Showcase okupiće 32 gaming studija koji će svoj rad predstaviti publici – moći ćete da upoznate developere, saznate sve o njihovom radu i isprobate najsvežije video igre! Žiri sastavljen od predstavnika najvećih gaming kompanija u Srbiji – Mad Head Games, Nordeus i Eipix odabraće tri najbolje igre, koje će biti nagrađene prilikom da izlažu svoju igru na dve svetske gaming konferencije.

Posetioci će, pored isprobavanja više od 30 video igara, moći da slušaju osam sati predavanja iskusnih game dev profesionalaca, saznaju više o mogućnostima rada u gaming kompanijma, i upoznaju se sa radom vodećih domaćih artista u okviru Live art Showcase-a.

Događaj je besplatan za sve posetioce!

GameUp program

Predavanja:

GameUp_Predavaci

 

Live Art Showcase:

Live-Art-showcase-raspored

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d