Eipix Academy – Kako do karijere digitalnog ilustratora?

U utorak, 11. jula, od 18h, Eipix Academy organizuje interaktivni događaj koji će okupiti sve one koji žele da se uključe u industriju video-igara, stripa i animacije kao digitalni ilustratori. Događaj će se održati u Novom Sadu u prostorijama kompanije Eipix Entertainment i sastojaće se iz tri segmenta: predstavljanje Harvija Bunde, portfolio review i izložba digitalnih radova.

Posetioci događaja će imati priliku da upoznaju Harvija Bundu (Harvey Nazareno Bunda), Corel Painter mastera, digitalnog ilustratora i strip crtača sa višedecenijskim iskustvom u kompanijama kao što su Marvel Heroclix, Mattel, Lucasfilm i Eipix Entertainment.

Uslediće tzv. portfolio review, koncept koji podrazumeva pregledanje radova i diskutovanje o njima. Harvi će pogledati radove posetilaca i kroz kritike, savete i ukazivanje na standarde kreativne industrije pokušaće da pomogne mladim digitalnim umetnicima da razviju svoj talenat, unaprede veštine, ali i prezentaciju svojih radova budućim poslodavcima. Osim toga, portfolio review je i jedinstvena prilika za otkrivanje talenata i ostvarivanje profesionalnih kontakata.

Izložba će obuhvatati radove polaznika Eipix Academy kursa Dizajn karaktera za video-igru i strip koji vodi Harvi Bunda, sa ciljem predstavljanja mladih talenata iz oblasti digitalne ilustracije, kao i nekoliko radova samog Corel Painter mastera.

 

Satnica:

18:00h Registracija

18:30h Harvi Bunda: Kako do posla u Marvelu, Lucasfilmu i Mattelu?

18:50h Pitanja i odgovori

19:10h Otvaranje izložbe i portfolio review

21:00h Kraj

 

Događaj će biti održan na engleskom jeziku.

Ulaz je slobodan, ali su prijave obavezne zbog ograničenog broja mesta. Prijavite se slanjem imena i prezimena na info@eipixacademy.com, subject mejla: Prijava – Kako do karijere digitalnog ilustratora.

Eipix Academy je obrazovni projekat kompanije Eipix Entertainment sa ciljem da kroz stručne i inovativne kurseve, koje vode eksperti iz industrije, omogući praktično znanje neophodno za ulazak u industriju digitalne umetnosti i razvoja video-igara. Osim toga, Eipix Academy se fokusira na umrežavanje zajednice i razmenu znanja iz oblasti kreativne industrije kroz niz otvorenih događaja.

Facebook strana dogadjaja. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d