Portfolio review sa Harvijem Budnom u Beogradu

U petak, 4. avgusta, od 18h, Eipix Academy organizuje portfolio review sa Harvijem Bundom (Harvey Nazareno Bunda) u prostorijama kompanije Eipix Entertainment u Beogradu (Teodora Drajzera 27).

Portfolio review koncept podrazumeva pregledanje radova i diskutovanje o njima, a događaj je namenjen kako onima koji tek ulaze u industriju digitalne ilustracije, tako i iskusnim digitalnim umetnicima.

Eipix Academy 2

Posetioci događaja će imati priliku da upoznaju Harvija Bundu, Corel Painter mastera, digitalnog ilustratora i strip crtača sa višedecenijskim iskustvom u kompanijama kao što su Marvel Heroclix, Mattel, Lucasfilm i Eipix Entertainment. Osim toga, Harvi se aktivno bavi edukacijom, a trenutno vodi kurs Dizajn karaktera u okviru Eipix Academy programa.

Harvi će pogledati radove posetilaca i kroz kritike, savete i ukazivanje na standarde kreativne industrije pokušaće da pomogne mladim digitalnim umetnicima da razviju svoj talenat, unaprede veštine, ali i prezentaciju svojih radova budućim poslodavcima. Osim toga, portfolio review je i jedinstvena prilika za otkrivanje talenata i ostvarivanje profesionalnih kontakata.

NAPOMENA: U slučaju da nemaju pripremljen portfolio, posetioci radove mogu doneti u bilo kom obliku.

Događaj će biti održan na engleskom jeziku.

Ulaz je slobodan, a prijave su obavezne. Prijavite se slanjem imena, prezimena i broja telefona na info@eipixacademy.com.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: