Letnji teen kamp kompjuterske grafike u Crater Training centru!

letnji teen kamp (4) (1)


Crater Training centar ovog leta organizuje kamp kompjuterske grafike za tinejdžere uzrasta od 12 do 16 godina u periodu od 3 – 28. avgusta. Ako želite da podržite svoje dete da se razvija u pravcu kreativnih industrija, ovo je prilika da steknu potrebne veštine i zarone u svet vizuelnih efekata!

kampletnji1

Tim Crater centra vodi polaznike kroz proces od ideje do završnog rada, od fotografisanja ili snimanja sopstvenog videa do montiranja i završne pripreme radova! Tokom programa će polaznici svakodnevno u periodu od 2 nedelje učestvovati na radionicama i imati priliku da savladaju osnove softvera Illustrator, After Effects ili Autodesk Maya.

Pored učenja softvera, u okviru kampova su organizovane filmske projekcije u bioskopu škole, obilazak Crater studija, upoznavanje sa produkcijskim okruženjem i VFX artistima, likovne radionice i druge aktivnosti! Nakon kampa će polaznici moći sebe da zamisle u kreativnim industrijama kao što su vizuelni efekti za film i televiziju, animacija, dizajn video igara, industrijski dizajn, scenografija, grafički dizajn, web dizajn i mnogim drugim zanimanjima koja spajaju tehnologiju i kreativnost.

kampletnji2
Kamp se održava od 3 – 28. avgusta, u dva ciklusa od po dve nedelje, radnim danima od 9-16h. Zbog mere zaštite od virusa i kvaliteta rada, grupe polaznika su male i ograničene na maksimalno devetoro dece po ciklusu. U skladu sa trenutnom zdravstvenom situacijom, Crater se pridržava svih preporučenih mera zaštite i obezbeđuje svojim polaznicima rukavice i neophodna antibakterijska sredstva.

Lokacija: Knićaninova 3/1, Beograd

Termini održavanja po ciklusima:

Prvi ciklus: 3. avgust – 14. avgust (Illustrator i After Effects)
Drugi ciklus: 17. avgust – 28. avgust (Autodesk Maya)

Sve informacije o ceni kampa, prijavi, rasporedu programa i aktivnostima možete pronaći na sajtu Crater studija i Crater Training centra, putem e-maila school@craterstudio.com ili telefona:
+381 11 411 8844
+381 62 840 1100

kampletnji4

O Crater Training centru
Crater Training Center je edukacijski ogranak Crater studija, domaćeg studija za izradu vizuelnih efekata za film i televiziju sa više od 15 godina iskustva rada na internacionalnim i domaćim projektima. Crater Training Centar nudi specijalizovane kurseve za učenje programa za vizuelne efekte, gejming kurseve,
osnovne i napredne softversko-inženjerske kurseve i osnovne softverske kurseve za tinejdžere. Kursevi su namenjeni trenutnim i budućim profesionalcima u industriji vizuelnih efekata i gejminga, ljubiteljima i svim zainteresovanim pojedincima koji žele da započnu ili nadograde karijeru u kreativnim industrijama kao što su film, TV, industrija video igara, advertajzing, dizajn i arhitektura. Pored kurseva, Crater centar realizuje niz aktivnosti i događaja koji za cilj imaju jačanje profesionalne zajednice i povezivanje na lokalnom i internacionalnom nivou.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: