PRODUKCIJA FILMA DELETED U POTRAZI ZA UNREAL ARTISTIMA I ANIMATORIMA

Nakon formiranja inicijalnog tima o cemu ste vec mogli da citate na nasem portalu, produkcija filma DELETED nastavlja potragu za artistima. Potrebni su senior Unreal artisti i senior animatori. Za bliže informacije pišite na contact@deleted.movie

Šta je Deleted?

U dalekoj budućnosti, gde veštačka inteligencija (A.I.) određuje i spaja ljude radi reprodukcije, ALEX beži iz virtuelne stvarnosti koju A.I. kontroliše, u potrazi za svojom devojkom SOFIJOM. Ona je prognana u pećine zajedno sa ostalim “izbrisanim” ljudima koji nisu izabrani, već ostavljeni da čekaju neizbežnu smrt. Ovo je priča o ljubavi i slobodi. Zamislite već poznati prikaz virtuelne stvarnosti, ali ovog puta obrnuto – u filmu “IZBRISANI”, animirani svet je pravi, dok je virtuelni svet realističan, nalik onome u kome živimo. Futuristički ljudi su 3D animirani likovi, a njihove virtuelne kopije (avatari) – su pravi živi ljudi. Ovo je priča koja prevazilazi granice moći koju tehnologija poseduje, dok jedan čovek koristi snagu ljubavi da se uzdigne iznad stvarnosti koju mu tehnologija nameće.

Projekat je razvijan uz podršku vodećih evropskih radionica za razvoj animiranog filma CEE Animation i ACE Animation Producers programa, finansijsku podršku Filmskog Centra Srbije, kao i tehnološkim partnerstvom sa novosadskim 3Lateralom i americkim Epic Games.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: