IERVOLINO STUDIOS OTVARA INTERNI TRENING CENTAR

Kreativni studio za animaciju Iervolino Studios, zvanično pokreće IES Interni trening centar (IES ITC), u okviru kojeg će biti organizovane specijalizovane radionice i kursevi iz animacije, filma i VFX, namenjene profesionalcima u ovim oblastima i onima koji to žele da postanu. Za najbolje polaznike ITC programa otvara se mogućnost zaposlenja u Iervolino Studios-u.

Prvom radionicom održanom 16. i 17. aprila u punom studiju IES ITC u Novom Sadu, najavljen je i prvi kurs ,,3D KARAKTER ANIMACIJA” koji će u periodu od tri meseca voditi Dragana Mandić, lead animatorka u Steamroller studiju u SAD.

IES ITC predstavlja mesto susreta postojećih i budućih profesionalaca spremnih da uče i da se usavršavaju, razmenjuju iskustva i napreduju. Namenjen je onima koji su zainteresovani da unaprede specifične veštine i znanja u oblastima animacije, filma i VFX ili da steknu nova znanja, kao idealnu dopunu za početak rada u Iervolino Studios-u. IES ITC opremljen je najsavremenijom tehnologijom, a predavači su vrhunski stručnjaci iz zemlje i inostranstva. IES ITC vodi Mileta Poštić, storibord direktor i ITC menadžer u Iervolino Studios, iskusni animator, internacionalni predavač i osnivač prve katedre za Animaciju u Srbiji, na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Predstojeći kurs ,,3D karakter animacija” je posvećen oblastima kao što su gluma i performans u animaciji i mehanika pokreta kod ljudi i životinja. Namenjen je zainteresovanim polaznicima koji poseduju barem osnovni nivo poznavanja 3D karakter animacije i osnovni nivo poznavanja jednog od 3D softvera – Autodesk Maya, Blender, Autodesk 3DS Max ili drugi 3D komercijalni program. Kurs počinje 14. maja i trajaće do 30. jula 2022. godine, a nastava će se realizovati subotom, u terminu od 11h do 14h, u prostorijama Iervolino Studios u Novom Sadu i Beogradu.

Polaznici koji se tokom trajanja kursa istaknu u radu na projektnim zadacima imaće mogućnost prakse ili zaposlenja u Iervolino Studios.

U skladu sa prostornim kapacitetima, broj prijava za kurs je ograničen. Informacije o kursu i formular za prijave dostupni su na LINKU, a rok za prijavljivanje je 6. maj, 2022. godine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: