Poziv za CG artiste na izložbu ASUS Gaming Festival-a

Poštovani autori i entuzijasti 3d umetnosti,

Pozivamo Vas ispred ASUS Gaming festival-a, koji će se održati 17. i 18. novembra, u Domu omladine, Beograd, da svojim radovima obogatite ovogodišnju, premijernu Izložbu 3d radova domaćih autora, koja će tokom trajanja festivala biti prikazivana na panelima u holu Doma omladine.

Izložba se sastoji iz tri segmenta; (a) 3d video maping, (b) radovi vezani za gaming i filmsku industriju i (c) 3d radovi uopšte (animacija, 3d concept art itd.).

Ideja nam je da promovišemo kompanije i pojedince naše nacionalnosti koji se ovim poslom bave iz matične zemlje ili u inostranstvu, i time skrenemo pažnju javnosti i nadležnih institucija na postojanje ne malog broja kvalitetnih profesionalaca na ovim poljima. Svi autori će naravno biti adekvatno potpisani uz svoje izložene radove.

Ukoliko želite da participirate, svoje radove, možete slati organizatorima ASUS Gaming festival-a, na e-mail: ivanovicmilos11@gmail.com.

Želimo da zajedno sa Vama ustanovimo ovu izložbu kao standardni program festivala, i da je programski i budžetski unapređujemo u narednim godinama.

Hvala svima na interesovanju i pomoći da se ovakva izložba realizuje.

Dodatne informacije možete pronaći na našoj facebook stranici.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading