IERVOLINO STUDIOS OTVARA INTERNI TRENING CENTAR

Kreativni studio za animaciju Iervolino Studios, zvanično pokreće IES Interni trening centar (IES ITC), u okviru kojeg će biti organizovane specijalizovane radionice i kursevi iz animacije, filma i VFX, namenjene profesionalcima u ovim oblastima i onima koji to žele da postanu. Za najbolje polaznike ITC programa otvara se mogućnost zaposlenja u Iervolino Studios-u.

Prvom radionicom održanom 16. i 17. aprila u punom studiju IES ITC u Novom Sadu, najavljen je i prvi kurs ,,3D KARAKTER ANIMACIJA” koji će u periodu od tri meseca voditi Dragana Mandić, lead animatorka u Steamroller studiju u SAD.

IES ITC predstavlja mesto susreta postojećih i budućih profesionalaca spremnih da uče i da se usavršavaju, razmenjuju iskustva i napreduju. Namenjen je onima koji su zainteresovani da unaprede specifične veštine i znanja u oblastima animacije, filma i VFX ili da steknu nova znanja, kao idealnu dopunu za početak rada u Iervolino Studios-u. IES ITC opremljen je najsavremenijom tehnologijom, a predavači su vrhunski stručnjaci iz zemlje i inostranstva. IES ITC vodi Mileta Poštić, storibord direktor i ITC menadžer u Iervolino Studios, iskusni animator, internacionalni predavač i osnivač prve katedre za Animaciju u Srbiji, na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Predstojeći kurs ,,3D karakter animacija” je posvećen oblastima kao što su gluma i performans u animaciji i mehanika pokreta kod ljudi i životinja. Namenjen je zainteresovanim polaznicima koji poseduju barem osnovni nivo poznavanja 3D karakter animacije i osnovni nivo poznavanja jednog od 3D softvera – Autodesk Maya, Blender, Autodesk 3DS Max ili drugi 3D komercijalni program. Kurs počinje 14. maja i trajaće do 30. jula 2022. godine, a nastava će se realizovati subotom, u terminu od 11h do 14h, u prostorijama Iervolino Studios u Novom Sadu i Beogradu.

Polaznici koji se tokom trajanja kursa istaknu u radu na projektnim zadacima imaće mogućnost prakse ili zaposlenja u Iervolino Studios.

U skladu sa prostornim kapacitetima, broj prijava za kurs je ograničen. Informacije o kursu i formular za prijave dostupni su na LINKU, a rok za prijavljivanje je 6. maj, 2022. godine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from VFX Serbia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading