#GameTalks: Kreativna monetizacija u video-igrama

#GameTalks: Kreativna monetizacija u video-igrama

Eipix Academy organizuje niz otvorenih događaja posvećenih razvoju video-igara

U utorak, 20. juna, sa početkom u 18h, Eipix Academy organizuje prvi u nizu #GameTalks događaja pod nazivom „Kreativna monetizacija u video-igrama”.

Dobra igra i uspešna igra nisu nužno sinonimi. Iako ne može da škodi, visok kvalitet jedne igre ne garantuje da će ona biti profitabilna. Šta više, moglo bi se reći da su razvoj kvalitetne igre i pronalaženje načina da ona donese profit dva posebna procesa koja se u idealnom slučaju spajaju u harmoničnu celinu. Postoje razni kreativni načini monetizacije video-igara, a više o ovoj temi prićaće se na prvom #GameTalks događaju Eipix Academy.

GameTalks_predavac

O mogućnostima monetizacije video-igara govoriće Ameya Khasnis, game designer u kompaniji Eipix Entertainment i Eipix Academy predavač na kursu Game design, prekaljeni developer sa višegodišnjim radnim iskustvom kako u srpskim, tako i u indijskim i nemačkim kompanijama za razvoj video-igara. Ameya je masterirao game design i produkcijski menadžment na internacionalnom fakultetu DSK Supinfogame, na kom je 2013. proglašen za izvanrednog studenta.

Ideja Eipix Academy #GameTalks događaja jeste da na jednom mestu okupi sve one koji se bave ili planiraju da se bave razvojem video-igara sa ciljem razmene znanja, iskustva i umrežavanja.

Prvi #GameTalks događaj održaće se u prostorijama kompanije Eipix Entertainment   (Partizanska 18, Novi Sad). Ulaz je slobodan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Prijavite se slanjem imena i prezimena na info@eipixacademy.com.

Sve informacije o događaju možete pronaći na Eipix Academy Facebook strani.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: